Ajankohtaista: Arkisto

01.08.2020 - 31.08.2020

Bioliito koulutukset - Yrityksen omistajanvaihdos

Julkaistu 20.08.2020 15.24.22.

Bioliito- ja HYMYT-hankkeet (Metsäkeskus ja Oulun ammattikorkeakoulu) sekä Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät järjestävät yhdessä metsä- ja luonnonvarayrittäjille suunnatun omistajanvaihdoskoulutussarjan. Sarjassa on seitsemän osaa, joissa keskitytään omistajanvaihdosprosessin eri osa-alueisiin, kuten yrityksen arvon määrittämiseen, neuvottelu- ja sopimustekniikoihin, sukupolvenvaihdokseen... kts. alla oleva esite lisätietoja varten. Koulutukset toteutetaan suurelta osin verkkokoulutuksina ja ne tallennetaan, joten voit osallistua koulutukseen täysin itsellesi sopivana ajankohtana ja mistä vain haluat. Koulutukset maksavat vain 10 euroa/krt tai 40 euroa koko sarja. Koulutussarjaan kuuluu yrityksen omistajanvaihdosseminaari Ylivieskassa, jonne koko sarjan ostajat pääsevät ilmaiseksi (bussikuljetus järjestetty hankkeiden puolelta). Koulutuksia on kerran kuukaudessa, joka kuukauden keskimmäinen keskiviikko.

Lue lisää »

Tänä syksynä voit osallistua Keksintöjen Viikko -messuille vaikka omalta kotisohvaltasi

Julkaistu 28.08.2020 08.16.21.

Koronapandemian vuoksi tapahtuma järjestetään Microsoftin AltspaceVR-ympäristössä, johon pystyt kirjautumaan omalta kotikoneeltasi. Virtuaaliympäristössä aivan kuten messuilla yleensäkin, voit esitellä ideaasi/tuotettasi potentiaalisille asiakkaille, rahoittajille ja yhteistyökumppaneille, kysyä neuvoa eri alojen asiantuntijoilta, keskustella messukävijöiden kanssa, kuunnella tapahtuman luennot sekä verkostoitua muiden näytteilleasettajien kanssa.

Lue lisää »

Ideasta testatuksi palvelukonseptiksi-verkkokoulutus

Julkaistu 31.08.2020 09.53.38.

Hei, teemme tätä työvoimakoulutusta yhdessä Lapin TE-palveluiden ja Ely-keskuksen kanssa. Ensisijaisina verkkokoulutukseen valitaan työttömät yrittäjät ja yrittäjyydestä kiinnostuneet, mutta myös työssäkäyvät ovat enemmän kuin tervetulleita! Verkkokoulutus ei sido mihinkään, eikä kustanna yrittäjille mitään. Tarjoamme konkreettista apua ja tukea tuotekehitykseen arjen työn ohessa, koulutuksen päätteeksi osallistujalla on aidoilla asiakkailla testattu palvelutuote. Lisätietoa verkkokoulutukseta saa parhaiten nettisivuiltamme ja liitteenä olevasta esitteestä. Linkki Ideasta testatuksi palvelukonseptiksi -verkkokoulutukseen: https://www.crazytown.fi/ideasta-testatuksi-palvelukonseptiksi/

Lue lisää »

Takaisin