Yritys- ja elinkeinopalvelut

ilmakuva
IMG_4872.jpg
IMG_6357.jpg
IMG_6790.jpg
Kemijarvi_DJI_0007.jpg
Kemijarvi_4E5A1925.jpg
Kemijarvi_DJI_0049.jpg

 

Facebook-logo419x150.jpg

Business Kemijärvi tuottaa Kemijärven kaupungin omistamana tytäryhtiönä alueen elinkeino-, yritys- ja matkailupalvelut. Yhtiö pyrkii aktiivisesti kehittämään alueella toimivien yritysten toimintaedellytyksiä, edesauttamaan uusien yritysten perustamista ja palvelemaan alueelle tulevia uusia yrityksiä.

Kemijärven yrityspalvelut tarjoavat konkreettista tukea yritystoimintaan ja sen käynnistämiseen, rahoituksen järjestämiseen ja yrityksen sisäiseen kehittämiseen.

Yritysneuvonnan palvelumme tarjoavat yrittäjälle ja yrittäjäksi aikovalle ns. yhden luukun periaatteella paikallisen neuvonta-avun.

Ota yhteyttä keneen tahansa neuvojistamme, niin hoidamme asian ilman että teidän täytyy juosta luukulta luukulle. Neuvomme ja opastamme yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa teitä kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa.

Palvelujamme yrityksille:

  • Alkavalle yrittäjälle neuvontaa ja koulutuspalveluja sekä rahoitus- ja kehittämisneuvontaa
  • Liiketoimintasuunnittelua
  • Toimitilapalveluja
  • Sijoittumisneuvontaa uusille yrityksille
  • Koulutuspalveluita yrityksen ja henkilöstön kehittämiseksi

Elinkeinotoiminnan aktiivinen ja pitkäjänteinen kehittäminen on Kemijärven kaupungin keskeinen menestystekijä. Tarvitaan riskinottokykyä, olemassa olevien resurssien tehokasta hyödyntämistä sekä investointeja yksityiselle ja julkiselle sektorille. Myös paikallinen erikoistuminen, kansainvälistyminen ja monipuolinen yhteistyö edistävät yritysten tulosten kasvua. Kemijärven kaupunki tuottaa laadukkaat palvelut yritystoiminnan ja elinkeinoelämän kehittämisessä.

Tavoite

Kemijärven kaupunki on kansallisesti ja kansainvälisesti vahva ja kasvava palvelukeskus Pohjois-Suomessa. Elinympäristö on vetovoimainen ja viihtyisä. Menestyvä matkailun, kaupan ja teollisuuden alan yritystoiminta on avain alueen kehittymiseen.